Proiect de modernizare a Stadionului Municipal blank

Proiect de modernizare a Stadionului Municipal

Total Investiție: 130.000 EURO

Detalii despre investiție:

  • Adresă investiție: Strada Pictor Theodor Aman 90, Bacău, România
  • Status investiție: în analiză
  • Total Investiție: 130.000 EURO
Mission

Stadionul Municipal din Bacău are o importantă istorică și sportivă însemnată, contribuind la promovarea sportului, dezvoltarea tinerilor sportivi și crearea unui spirit comunitar puternic în oraș și regiune. Inaugurat în anul 1963, a devenit una dintre cele mai importante arene sportive din regiune. De-a lungul anilor, stadionul a găzduit numeroase evenimente și meciuri de fotbal, reprezentând un loc de întâlnire și unitate pentru comunitatea locală.

Stadionul Municipal a fost gazda unor meciuri importante de fotbal, inclusiv partide din cadrul campionatului național și competițiilor internaționale. Acest lucru contribuie la promovarea fotbalului și a spiritului sportiv în Bacău. Acesta a servit drept platformă pentru dezvoltarea și promovarea tinerilor sportivi, contribuind la formarea unor talente în fotbal și alte sporturi. Aici s-au desfășurat antrenamente și competiții pentru echipele de juniori, asigurându-se astfel viitorul sportului local.

Din costul total al modernizării întregii baze sportive din jurul stadionului de 110 milioane de euro, construcția stadionului reprezintă 60 milioane de euro.

S-au obținut avizele, conform certificatului de urbanism, în afară de APM, Aeronautica –PUZ și DSP, acestea se vor definitiva după aprobarea PUZ-lui în Consiliul Local. În paralel, se derulează contractul de expropriere. Menționăm că studiul de fezabilitate în varianta fără valorile exproprierilor a fost predat. S-a finalizat raportul de evaluare pentru expropriere, PUZ este finalizat, dar se așteaptă avizul de la mediu si apoi se va transmite pentru aviz CJ. După aprobare PUZ se va recepționa SF, documentația este depusă la noi, și se vor aproba indicatorii tehnico-economici.

Detalii despre investiție:

  • Adresă investiție: Strada Pictor Theodor Aman 90, Bacău, România
  • Status investiție: în analiză
  • Total Investiție: 130.000 EURO